Heidevolk, 26 November 2022

Sat, November 26 2022
18:00 (local time)
Concert of Heidevolk 26 November 2022 in Harderwijk

Concert of Heidevolk in Estrado

Nu de gure koude herfst is begonnen, wat is er dan prettiger om jezelf bij een warm haardvuur te wanen, een lekkere warme vacht van een wolf of een zwijn om je heen te slaan en samen te genieten van de Geldersche mythes en sagen?
Het bijwonen van een live concert van Heidevolk natuurlijk. Ze zijn weer terug na 4 jaar afwezigheid.
De bekendste folk/pagan metalband van Nederland staat weer op de podia. Ditmaal met nieuwe zanger en nieuwe drummer maar met dezelfde energie en passie als weleer. Verhalen over de Veluwse mythes en sagen zullen heerlijk begeleid worden door meerstemmige zang en zware gitaren.
Een live optreden van Heidevolk is altijd een feest om mee te maken en dat zal op 26 November in Harderwijk niet anders zijn . En wat is nu een betere plek om te genieten van de verhalen over de Veluwe dan op de Veluwe zelf?
Om de avond Veluws te houden hebben we in het voorprogramma Alvenrad. Een andere Folk-metalband van de Veluwe welke ook in het Nederlands de mythes en sagen van de Veluwe vereert.
Alvenrad heeft ondertussen al een aantal jaren achter de rug. Hun eerste langspeelplaat stamt uit 2014.
Dit betekend dat je een Veluwse avond gaat krijgen welk je als liefhebber van Veluwse verhalen en Folk Metal gewoon niet mag missen.

Stay up-to-date with all the latest news in the world of rock, metal, punk and metalcore on our social media Facebook and Instagram.

Click "Interested" or "Going" to add this festival to your schedule. Looking for a company to go to this event? Click the «Find Company» button (valid for registered users and for upcoming events only). Please contact us if you find any mistake on the page.

About Heidevolk

Heidevolk is a folk metal band from the Netherlands. The lyrical themes of their music are inspired by nature, the history of Gelderland, and the history of Germanic mythology. Most of their lyrics are in Dutch; however, since their album Velua they also have one original English song, ″Vinland″, and several English covers.Provided by Wikipedia under Creative Commons Attribution CC-BY-SA 4.0
You may also like